Növekszik a bio piac Olaszországban, erre utal a Veronai Vásár szakkiállítása is

Olaszország első bio élelmiszer és kozmetikum szakkiállítása lesz 2020. április 1-3 között Veronában. A termelők és feldolgozók, a forgalmazó cégek számára kínálnak egy hatékony interaktív szakmai fórumot a szervezők.

Olaszországban is egyre nagyobb teret ölelnek fel a bio és a natúr termékek. Ezt követi le a januárban megrendezendő Veronai Vásár is, amely kuriózum lesz a maga nevében, ugyanis a bio élelmiszer és kozmetikaipari szektor szinte valamennyi résztvevőjének bemutatkozási lehetőséget kínál. A vásárra Magyarországról is várják a szektor szereplőit.

A termékpaletta a következő: organikus élelmiszerek, igazolt vegán termékek, kóser élelmiszerek, glutén- és laktózmentes élelmiszerek, hús- és halételek, tejtermékek, tészták, rizs, tojás, szója termékek, tea, kávé, csokoládé, üdítő italok, gyümölcslevek, bor, sör és egyéb alkoholos italok, állateledelek, valamint összetevők (emulgeálószerek, ízesítők, olajok és zsiradékok, valamint zsiradék helyettesítők, probiotikumok, proteinek és peptidek, vitaminok) szintén a kiállítás termékcsoportjai közé tartoznak. A kozmetikumok a baba kozmetikumoktól kezdve a testápolószerek teljes körét felölelik. Fito- és virágterápiás termékek, kisállat kozmetikumok szintén kiállíthatók. Az ökobarát csomagolóanyagok is a tematikájába tartoznak.

Tanúsító és igazoló szervezetek, közintézmények és szakmai szövetségek, valamint a szaksajtó is fontos résztvevője a kiállításnak.

A vásárra szóló végső jelentkezési határidő: 2020. január 30.

Jelentkezni a kiállítás honlapján keresztül lehet: https://www.b-opentrade.com/

 

 

Vélemény, hozzászólás?