Van egy jó fotód, ami a klímavédelemről üzen? Pályázz vele!

A Klímabarát Települések Szövetsége 2021. márciusában fotópályázatot hirdet a településükre büszke lakosok és civil szervezetek körében. Még egy hétig pályázhatsz.

A fotópályázat célja, hogy igényes fotók keretében ábrázolják a magyarországi helyi klímavédelmi kezdeményezéseket, klímavédelemhez kapcsolódó témákat. A pályázaton minden magyarországi lakóhellyel rendelkező magánszemély és civil szervezet részt vehet.

 A fotópályázatra az alábbi témakörökben várnak pályaműveket:

#klimabarattelepules #klimabaratkozosseg #klimabaratcsalad #klimabaratkozlekedes

Beadás módja: az info@klimabarat.hu email-címen, a megadott Elfogadó és Hozzájáruló Nyilatkozat kitöltésével, aláírásával és pdf formátumban, 2021. április 18-ig. Egy pályázó legfeljebb 10 fényképfelvétellel pályázhat. Kérjük a tárgyban megjeleníteni: „Klímabarát Fotópályázat 2021”.

A beérkezett pályázatokat közzéteszik a Klímabarát Települések Szövetségének honlapján és Facebook-oldalán.

A díjazott műveket két úton választják ki:

  • A nyertes pályázatok egy részét Facebookos „like” jellel leadott közönségszavazás alapján. A pályázók által beküldött fotókra 2021. április 30. éjfélig lehet szavazni.
  • A nyertes pályázatok másik része a Klímabarát Települések Szövetségének háromtagú zsűrije által kerül kiválasztásra 2021. április 30-ig.

Eredményhirdetés: 2021. május 10. 20.00 Facebookon és honlapunkon.

Díjazás: A díjazott(ak) 20 000 Ft értékű Zöld Bolt utalványban részesül(nek).

Nyitókép: Unsplash

About The Author